НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Пльон

Радиус:
Топ локации
Берлин 67 Хамбург 5 Мюнхен 1 Кьолн 1 Франкфурт на Майн 22 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 330 000 € 3969178
Къща
  • за продажба
  • Еднофамилна къща
330 000 €
1 119 €/m2
295 m2
1644 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+49 221 97459790
service@zwangsversteigerungs.info

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Пльон – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Пльон, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Пльон, да наемете самостоятелна квартира в Пльон или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Пльон.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Пльон се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Пльон е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Пльон привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Пльон, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Пльон в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Пльон на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Пльон е това, че наемите на повечето квартири в Пльон са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Пльон варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Пльон се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Пльон се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Пльон са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Пльон и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Пльон са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Пльон и цени е допълнително предимство, правейки Пльон идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Пльон предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук