НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Пицо

Радиус:
Топ локации
Рим 60 Тоскана 74 Скалея 193 Маджоре 234 Гарда 147 Санремо 80 Комо 121 Бордигера 60 Аласио 44 Пиза 15 Менаджио 50 Венеция 1 Флоренция 1 Милано 38 Сардиния 19 Сицилия 303 Неапол 0
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Хотел / Мотел 3 000 000 € 2909764
Хотел / Мотел
  • за продажба
3 000 000 €
Цена
Актуализиран днес
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+34 971548090

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Пицо – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Пицо, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Пицо, да наемете самостоятелна квартира в Пицо или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Пицо.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Пицо се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Пицо е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Пицо привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Пицо, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Пицо в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Пицо на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Пицо е това, че наемите на повечето квартири в Пицо са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Пицо варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Пицо се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Пицо са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Пицо и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Пицо са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Пицо и цени е допълнително предимство, правейки Пицо идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Пицо предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук