НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Пасау

Радиус:
Топ локации
Берлин 179 Хамбург 3 Мюнхен 0 Кьолн 0 Франкфурт на Майн 12 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 395 000 € 4639904
Къща
  • за продажба
  • Еднофамилна къща
395 000 €
2 158 €/m2
183 m2
1020 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Лице за контакт
+43 664/88544807
n.kugler@poetsch-immo.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Пасау – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Пасау, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Пасау, да наемете самостоятелна квартира в Пасау или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Пасау.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Пасау се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Пасау е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Пасау привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Пасау, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Пасау в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Пасау на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Пасау е това, че наемите на повечето квартири в Пасау са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Пасау варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Пасау се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Пасау се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Пасау са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Пасау и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Пасау са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Пасау и цени е допълнително предимство, правейки Пасау идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Пасау предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук