НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Панама

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Недвижими имоти в Панама - Не бяха намерени имоти, отговарящи на вашето търсене.

недвижими имоти в Панама

Инвестирайте в недвижими имоти в Панама

Има ръст на пазара на недвижими имоти в Панама Страната заема най-южната част на Централна Америка. Стратегическото й разположение на Панамския провлак осигурява контрол върху Панамския канал, който свързва Атлантическия с Тихия океан. По-голямата част от територията на Панама е заета от низини. Най-високата точка е вулканът Бару. Източната част на страната е заета от почти непроходима джунгла. Панама е сред най-големите финансови, търговски и транспортни центрове в Латинска Америка и сред най-бързо развиващите се икономики в света. Панамския канал има важно значение за икономиката на страната.

Инвестицията в недвижими имоти в Панама е особено благоприятна. Бизнес климатът в страната е благоприятен. Международни компании откриват свои магазини и офиси. Стратегическото разположение на държавата на Панамския канал улеснява експорта и импорта на стоки и суровини. Това води до увеличаване на интереса към предлаганите в Панама недвижими имоти.

Продажба на недвижими имоти в Панама

Търсенето на недвижими имоти в Панама е продиктувано и от прогнозите за ръст на икономическото развитие на страната. Сред чуждестранните инвеститори на недвижим имот в Панама са предприемачи от САЩ, Канада, Венецуела. Интересът им е насочен към столицата Панама сити. Предпочитаните райони са Punta Pacifica, Costa del Este, Balboa Avenue.

Местният пазар на недвижими имоти в Панама е развит добре.  Атрактивни недвижими имоти Панама оферира в различни райони на страната. Особено популярен е районът в близост до курорта Playa Blanca. Прекрасните плажове и ваканционни комплекси привличат инвеститорите, решили да влагат средства в туристическата индустрия.

Заявка за имот

Рекламирайте тук