НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Нови Сад

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
45.247359866050000 19.741143805298000 17 Парцел за бизнес 252 000 € 3947544
Парцел за бизнес
  • за продажба
252 000 €
420 €/m2
600 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
44.016521000000000 21.005859000000000 5 Къща 205 000 € 3986269
Къща
  • за продажба
205 000 €
659 €/m2
311 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Частно лице
00381604847490
belenjive@list.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Нови Сад – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Нови Сад, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Нови Сад, да наемете самостоятелна квартира в Нови Сад или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Нови Сад.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Нови Сад се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Нови Сад е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Нови Сад привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Нови Сад, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Нови Сад в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Нови Сад на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Нови Сад е това, че наемите на повечето квартири в Нови Сад са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Нови Сад варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Нови Сад се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Нови Сад се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Нови Сад са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Нови Сад и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Нови Сад са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Нови Сад и цени е допълнително предимство, правейки Нови Сад идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Нови Сад предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук