НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Наумбург

Радиус:
Топ локации
Берлин 548 Хамбург 7 Мюнхен 23 Кьолн 33 Франкфурт на Майн 2 Щутгарт 1
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 100 000 € 2732137
Къща
  • за продажба
  • Еднофамилна къща
100 000 €
971 €/m2
103 m2
657 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 221 97459790
service@zwangsversteigerungs.info
0 0 Къща 107 000 € 2626797
Къща
  • за продажба
107 000 €
249 €/m2
429 m2
820 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 221 97459790
service@zwangsversteigerungs.info
0 0 Къща 155 000 € 2626741
Къща
  • за продажба
  • Многофамилна къща
155 000 €
447 €/m2
347 m2
2605 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 221 97459790
service@zwangsversteigerungs.info

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Наумбург – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Наумбург, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Наумбург, да наемете самостоятелна квартира в Наумбург или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Наумбург.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Наумбург се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Наумбург е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Наумбург привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Наумбург, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Наумбург в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Наумбург на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Наумбург е това, че наемите на повечето квартири в Наумбург са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Наумбург варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Наумбург се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Наумбург се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Наумбург са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Наумбург и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Наумбург са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Наумбург и цени е допълнително предимство, правейки Наумбург идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Наумбург предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук