НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Мюлхайм

Радиус:
Топ локации
Берлин 95 Хамбург 0 Мюнхен 5 Кьолн 22 Франкфурт на Майн 0 Щутгарт 1
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
51.425179583339000 6.887155920944900 19 Къща 345 000 € 172259
Къща
  • за продажба
  • Многофамилна къща
345 000 €
1 268 €/m2
272 m2
317 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 20857423

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Мюлхайм – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Мюлхайм, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Мюлхайм, да наемете самостоятелна квартира в Мюлхайм или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Мюлхайм.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Мюлхайм се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Мюлхайм е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Мюлхайм привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Мюлхайм, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Мюлхайм в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Мюлхайм на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Мюлхайм е това, че наемите на повечето квартири в Мюлхайм са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Мюлхайм варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Мюлхайм се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Мюлхайм се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Мюлхайм са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Мюлхайм и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Мюлхайм са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Мюлхайм и цени е допълнително предимство, правейки Мюлхайм идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Мюлхайм предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук