НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Мерано

Радиус:
Топ локации
Рим 8 Венеция 0 Флоренция 2 Милано 7 Сардиния 29 Сицилия 260 Неапол 0
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
46.671293800000000 11.152517900000020 14 Апартамент 2 000 € 3805884
Апартамент
  • под наем
2 000 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+7 4952588866

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Мерано – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Мерано, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Мерано, да наемете самостоятелна квартира в Мерано или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Мерано.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Мерано се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Мерано е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Мерано привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Мерано, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Мерано в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Мерано на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Мерано е това, че наемите на повечето квартири в Мерано са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Мерано варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Мерано се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Мерано се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Мерано са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Мерано и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Мерано са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и сицилиято, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Мерано и цени е допълнително предимство, правейки Мерано идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Мерано предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук