НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Медулин

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Парцел за строителство 258 503 € 2654456
Парцел за строителство
  • за продажба
258 503 €
1174 m2
Цена
Парцел
Актуализиран вчера
Подробно >>
Лице за контакт
43 6767087770
guenter.pellin@alpinreal.at
0 0 Парцел за строителство 271 494 € 2654454
Парцел за строителство
  • за продажба
271 494 €
1233 m2
Цена
Парцел
Актуализиран вчера
Подробно >>
Лице за контакт
43 6767087770
guenter.pellin@alpinreal.at
0 0 Парцел за строителство 530 000 € 2654443
Парцел за строителство
  • за продажба
530 000 €
2407 m2
Цена
Парцел
Актуализиран вчера
Подробно >>
Лице за контакт
43 6767087770
guenter.pellin@alpinreal.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Медулин – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Медулин, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Медулин, да наемете самостоятелна квартира в Медулин или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Медулин.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Медулин се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Медулин е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Медулин привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Медулин, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Медулин в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Медулин на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Медулин е това, че наемите на повечето квартири в Медулин са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Медулин варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Медулин се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Медулин се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Медулин са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Медулин и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Медулин са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Медулин и цени е допълнително предимство, правейки Медулин идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Медулин предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук