1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Виена4 539
Грац270
Линц50
Залцбург219
Инсбрук58
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 3 от общо 3 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: 4 дни
  Стаи
  2
  Бани
  1
  Спални
  1
  Етаж
  1
  Всички етажи
  1
  98 000 €
  2 513 €/m2
  47.3815 12.9381 15
  Актуализиран преди: днес
  Етаж
  Обща площ
  54 m2
  Стаи
  3
  Бани
  1
  Спални
  1
  125 000 €
  2 315 €/m2
  0 0
  Актуализиран преди: днес
  Етаж
  Обща площ
  30 m2
  Стаи
  1
  Бани
  1
  Спални
  1
  83 000 €
  2 767 €/m2
  0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Мария Алм

  Недвижими имоти в Мария Алм – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Мария Алм, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Мария Алм, да наемете самостоятелна квартира в Мария Алм или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Мария Алм.

  Мария Алм е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилен живот, модерни услуги и приятелски настроени хора правят Мария Алм привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат всякакви видове недвижими имоти в Мария Алм, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитието на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Мария Алм в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Мария Алм на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Мария Алм е това, че наемите на повечето квартири в Мария Алм са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Мария Алм варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Мария Алм се базира на това, че колкото по-близо до центъра се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино.

  Недвижимите имоти в Мария Алм са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Летенето до Мария Алм е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Мария Алм и цени е допълнително предимство, правейки Мария Алм идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Мария Алм предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук