НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Манавгат

Радиус:
Топ локации
Алания 1 313 Бодрум 451 Анталия 719 Измир 182 Истанбул 605 Кушадасъ 33
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
36.786869000000000 31.441282000000000 13 Вила 165 000 € 3857442
Вила
  • за продажба
165 000 €
846 €/m2
195 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+90 5310327272

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Манавгат – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Манавгат, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Манавгат, да наемете самостоятелна квартира в Манавгат или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Манавгат.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Манавгат се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Манавгат е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Манавгат привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Манавгат, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Манавгат в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Манавгат на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Манавгат е това, че наемите на повечето квартири в Манавгат са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Манавгат варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Манавгат се базира на това, че колкото по-близо до река Манавгат се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от реката – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Манавгат са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Манавгат и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Манавгат са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Манавгат и цени е допълнително предимство, правейки Манавгат идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Манавгат предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук