НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Манавгат

Радиус:
Топ локации
Алания 334 Бодрум 74 Анталия 724 Измир 114 Истанбул 718 Кушадасъ 79
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 0 Апартамент 10403
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Строителна компания
02427469800
info@ersahomes.com
0 0 0 Селскостопанско предприятие 140 353 € 454339
Селскостопанско предприятие
  • за продажба
140 353 €
0 €/m2
400000 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Брокер
+90 532 2778780
36.7901 31.4629 14 Апартамент 76 556 € 497213
Апартамент
  • за продажба
76 556 €
628 €/m2
122 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
+90 5327024001
hpcetin_0709@hotmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Манавгат – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Манавгат, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Манавгат, да наемете самостоятелна квартира в Манавгат или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Манавгат.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Манавгат се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Манавгат е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Манавгат привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Манавгат, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Манавгат в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Манавгат на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Манавгат е това, че наемите на повечето квартири в Манавгат са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Манавгат варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Манавгат се базира на това, че колкото по-близо до река Манавгат се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от реката – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Манавгат са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Манавгат и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Манавгат са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Манавгат и цени е допълнително предимство, правейки Манавгат идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Манавгат предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук