1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Бързи филтри
Според собственика
Според медията

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта

недвижими имоти в Малайзия Инвестирайте в недвижими имоти в Малайзия

Чуждестранни инвеститори са привлечени от недвижими имоти в Малайзия. Страната е разположена в югоизточната част на Азия. Южнокитайско море разделя територията й на две части. Сведения за човешко присъствие в земите на Малайзия датират от 40 000 години. Влияние над местното население са оказали китайски и индийски търговци. Икономиката на страната е от най-бързо развиващите се в Азия. Държавата е в първата десетка в света по посещение от туристи.

Инвестициите в недвижими имоти в Малайзия са сред най-изгодните в Азия. Страната е политически стабилна, икономиката бележи ръст, не е застрашена от стихийни бедствия. Не е маловажен и фактът, че е сред най-слабо засегнатите от световната икономическа криза. Хубав недвижим имот в Малайзия с площ от 140 кв.м. може да се закупи за 100 хиляди долара. Разбира се тези цени не се отнасят за столицата Куала Лумпур. Там стойността на собствеността е няколко пъти по-висока.

Продажба на недвижими имоти в Малайзия

Доходността от недвижими имоти в Малайзия е повлияна и от състезанията на „Формула-1”, които периодично се провеждат в страната. Заедно със спортните тимове в държавата пристигат много любители на автомобилния спорт журналистически екипи. В културния календар на държавата са включени и фестивали. Това допълнително ще вдигне стойността на предлаганите в Малайзия недвижими имоти.

Интересът на чужденците към недвижими имоти в Малайзия е резултат от правителствена програма, наречена „Малайзия- моят втори дом”. Тя дава възможност на европейски граждани от средната класа да придобиват собственост. Атрактивни недвижими имоти Малайзия оферира активно. Най-предпочитана от чужденците е собственост на брега в Малака и Пенанг.  

Актуализиран преди: повече от 2 седмици
в офис сграда
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1
Рекламирайте тук