НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Мавриций

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Недвижими имоти в Мавриций - Не бяха намерени имоти, отговарящи на вашето търсене.

недвижими имоти в МаврицийИнвестирайте в недвижими имоти в Мавриций

Чуждестранните купувачи на недвижими имоти в Мавриций са привлечени от екзотиката и лесната достъпност. Страната е разположена в Индийския океан и в територията й влизат едноименният остров Мавриций и множество по-малки, сред които Св. Брендън, Родригес и Агалега. Островната държава е открита от португалски мореплаватели през 1507 г. До тогава не е била населявана.

Инвестицията в недвижими имоти в Мавриций е добро финансово решение. Страната привлича купувачи с облекчени схеми за реализиране на сделките. Разнообразието от недвижими имоти Мавриций оферира активно. Чужденците имат право да придобиват собственост. Когато сделката е за над $500 000, чуждите граждани получават права на резиденти.  

Продажба на недвижими имоти в Мавриций

Атрактивните недвижими имоти в Мавриций включват достъп до голф игрище, салон за красота, яхтено пристанище, ресторанти. Инвестицията в тях е с висока възвръщаемост. Цените на предлаганите в Мавриций недвижими имоти бележат непрекъснат ръст. Прогнозата е поскъпването да продължи заради интереса към островната държава.

Предпочитаните недвижими имоти в Мавриций са в северната част на острова. Тази част е известна с прекрасните си плажове и множество морски курорти. Grand Baie е известен със своите търговски центрове, галерии, хотели, ресторанти. Градът е популярна туристическа дестинация. Това го прави привлекателен сред решилите да инвестират в недвижим имот в Мавриций.

Заявка за имот

Най-четени статии

Търговски площи в Бургас продажби

Луксозни имоти в София

Покупка на луксозни имоти в София Показател за това, че пазарът на имоти се стабилизира е фактът, че нарастват покупките с цел инвестиция. Луксозните имоти се доказаха като финансово устойчиви във времето. Те най-малко се влияят от трусове в икономиката и остават един сигурен инвестиционен инструмент. Купувачи и инвеститори отчитат п... « Още »

Недвижим имоти в София от строител

Недвижими имоти в Нант

Апартаменти в София Люлин 4

Рекламирайте тук