НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Люксембург

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти в Люксембург Инвестирайте в недвижими имоти в Люксембург

Расте интересът на инвеститори към недвижими имоти в Люксембург. Високият стандарт на живот, ниските данъци и разположението на страната в сърцето на Европа привличат много чужденци. Те са 35% от населението на Люксембург.  Малката държава е с площ от 2300 кв.км. и една трета от територията й е заета от гори. Климатът е умерен, повлиян от Атлантическия океан.

Голямо е разнообразието от недвижими имоти в Люксембург, въпреки че страната е от най-малките в света. Сред оферираните от Люксембург недвижими имоти са както стари жилища, така и новопостроени сгради. Предлагат се дори замъци. Интересът на купувачите е провокиран от непрекъснато поскъпване. 

Продажба на недвижими имоти в Люксембург

Ръстът на цените на недвижими имоти в Люксембург е сред най-високите в Европа.  Това означава, че инвеститорите в недвижим имот в Люксембург реализират добра печалба. Столицата Люксембург е сред най-привлекателните за живеене и бизнес. Купувачи се насочват и към запазилия средновековен дух Клерво, както и колоритните Вианден, Вилц и Мерш.

Няма ограничение пред чужденци да купуват недвижими имоти в Люксембург. Интересът на граждани на други държави е провокиран и от възможността да получат шенгенска виза, ако притежават собственост в Люксембург. За сделките с недвижими имоти Люксембург гарантира прозрачност и задължителното им сключване пред нотариус. Покупката е с минимален риск.

Рекламирайте тук