НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Лозана

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
46.5178 6.59813 15 Апартамент 574 713 € 2918200
Апартамент
  • за продажба
574 713 €
2078 m2
Цена
Парцел
Актуализиран днес
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+41 432433570

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Лозана – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Лозана, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Лозана, да наемете самостоятелна квартира в Лозана или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Лозана.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Лозана се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Лозана е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Лозана привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Лозана, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Лозана в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Лозана на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Лозана е това, че наемите на повечето квартири в Лозана са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Лозана варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Лозана се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Лозана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Лозана са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Лозана и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Лозана са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Лозана и цени е допълнително предимство, правейки Лозана идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Лозана предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук