НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Лихтенщайн, Баден-Вютенберг

Радиус:
Топ локации
Берлин 609 Хамбург 0 Мюнхен 22 Кьолн 29 Франкфурт на Майн 2 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 125 000 € 3052091
Къща
  • за продажба
125 000 €
850 €/m2
147 m2
236 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 221 97459790
service@zwangsversteigerungs.info

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Лихтенщайн (Баден-Вютенберг) – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Лихтенщайн (Баден-Вютенберг), ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Лихтенщайн, да наемете самостоятелна квартира в Лихтенщайн или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Лихтенщайн.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Лихтенщайн се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Лихтенщайн е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Лихтенщайн привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Лихтенщайн, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Лихтенщайн в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Лихтенщайн на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Лихтенщайн е това, че наемите на повечето квартири в Лихтенщайн са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Лихтенщайн варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Лихтенщайн се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Лихтенщайн се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Лихтенщайн са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Лихтенщайн и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Лихтенщайн са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Лихтенщайн и цени е допълнително предимство, правейки Лихтенщайн идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Лихтенщайн предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук