НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Литва

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
54.704590941160000 25.173822161108000 9 Апартамент 135 000 € 4674185
Апартамент
  • за продажба
135 000 €
1 570 €/m2
86 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
37061852222
senjor@volmis.lt
54.687155500000000 25.279651400000000 9 Апартамент 9 € 4439317
Апартамент
  • под наем
9 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
37060829036
rajgard@mail.ru

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти в Литва Защо си струва да се инвестира в недвижими имоти в Литва?

Много от инвеститорите, които планират да закупят недвижим имот в Европа, разглеждат подходящи предложения, не само в централната част на континента, но и в Прибалтика. Инвестицията в недвижими имоти в Литва, например, си струва, както от гледна точка на нейната стойност, така и на дългосрочната й перспектива. Жилищата в Литва са доста по-евтини в сравнение с жилищата в други европейски страни, примерно с чешките, без ни най-малко да им отстъпват по качество. За привлекателността на жилищния пазар в Литва способстват също благоприятния климат, добрата екологична среда, великолепните курорти, както и възможността за водене на успешен бизнес и качествен живот на достъпна цена. 

Покупка на недвижими имоти в Литва – страната с обширни национални паркове и кристално чисти езера

Все по-голяма част от клиентите на жилищния пазар в Литва са хора, които освен към по-високо европейско качество на живот, се стремят и към по-добри грижи за своето здраве.   Екологичната обстановка в страната е изключително благоприятна, а климатът - умерен. Апартаментите и къщите в Литва са еднакво предпочитани и от млади семейни двойки с деца, и от възрастни пенсионери. И ако към достъпните цени на жилищата в Литва, добавим факта, че на территорията на страната се намират огромен брой кристално  чисти езера, обширни национални паркове и красиво море, то е съвсем обяснимо, защо интересът на чуждестранните купувачи към литовския жилищен пазар  постоянно расте.

Покупката на недвижими имоти в Литва край морето означава инвестиция в бързо ликвидно жилище

Един от най-привлекателните градове и жилищни пазари в Литва е курортът Клайпеда. Това е третият по големина град на страната, най-голямото морско пристанище и най-популярната й туристическа дестинация. Апартаментите и къщите в Клайпеда, както и в тихия и уютен център Паланга, са особено търсени както за закупуване, така и за наемане от туристи, които предпочитат да прекарат отпуската си на по-спокойно място в този литовски град, далеч от шумните хотели.

Закупуване на жилище в Литва от чужденци

Всеки чуждестранен гражданин може да придобие недвижима собственост във който и да е литовски град, на море или в селски район на страната. Литовското законодателство не предвижда специални ограничения и изисквани към чужденците. За сключването на сделка за покупко-продажба на недвижим имот е нужно да представите само валиден задграничен паспорт и да притежавате необходимите парични средства.  Срокът за оформяне на сделката е тридневен, а стойността на жилището може да бъде заплатена по банков път или в брой.

Рекламирайте тук