НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Линяно Сабиадоро

Радиус:
Топ локации
Рим 8 Венеция 0 Флоренция 2 Милано 6 Сардиния 29 Сицилия 260 Неапол 0
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
45.668555400000000 13.104085700000000 15 Къща 650 000 € 4420499
Къща
  • за продажба
650 000 €
2 955 €/m2
220 m2
300 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран вчера
Детайли за имота >>
Лице за контакт
0676 364 90 63
tania.gavrilas@riwog.at
Къща
  • за продажба
295 000 €
1 903 €/m2
155 m2
476 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+43 4242 57 854
flechl@immobilien-consulting.at
Апартамент
  • за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+43 42742050
jost@seeimmobilien.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Линяно Сабиадоро – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Линяно Сабиадоро, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Линяно Сабиадоро, да наемете самостоятелна квартира в Линяно Сабиадоро или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Линяно Сабиадоро.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Линяно Сабиадоро се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Линяно Сабиадоро е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Линяно Сабиадоро привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Линяно Сабиадоро, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Линяно Сабиадоро в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Линяно Сабиадоро на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Линяно Сабиадоро е това, че наемите на повечето квартири в Линяно Сабиадоро са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Линяно Сабиадоро варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Линяно Сабиадоро се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Линяно Сабиадоро са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Линяно Сабиадоро и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Линяно Сабиадоро са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и сицилиято, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Линяно Сабиадоро и цени е допълнително предимство, правейки Линяно Сабиадоро идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Линяно Сабиадоро предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук