НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Лижнян

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 197 000 € 2886138
Къща
  • за продажба
197 000 €
1 407 €/m2
140 m2
350 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Лице за контакт
+43 664 303 4064 - 43 680 440 1352
robert.hauer@immotrading.at
0 0 Апартамент 76 000 € 3786802
Апартамент
  • за продажба
76 000 €
1 434 €/m2
53 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 1 996 20 31

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Лижнян – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Лижнян, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Лижнян, да наемете самостоятелна квартира в Лижнян или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Лижнян.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Лижнян се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Лижнян е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Лижнян привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Лижнян, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Лижнян в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Лижнян на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Лижнян е това, че наемите на повечето квартири в Лижнян са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Лижнян варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Лижнян се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Лижнян се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Лижнян са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Лижнян и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Лижнян са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Лижнян и цени е допълнително предимство, правейки Лижнян идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Лижнян предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук