НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Лептокария

Радиус:
Топ локации
Атина 5 260 Солун 4 165 Халкидики 5 272 Крит 786 Корфу 105 Пелопонес 795
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
40.067527611644000 22.535018920898000 11 Парцел за строителство 45 000 € 3812840
Парцел за строителство
  • за продажба
45 000 €
670 m2
Цена
Парцел
Актуализиран преди: 2 дни
Подробно >>
Брокер
+30 6909171345
nd.orestisangelidis@gmail.com
0 0 Вила 420 000 € 3558457
Вила
  • за продажба
420 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107710150

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Лептокария – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Лептокария, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Лептокария, да наемете самостоятелна квартира в Лептокария или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Лептокария.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Лептокария се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Лептокария е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Лептокария привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Лептокария, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Лептокария в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Лептокария на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Лептокария е това, че наемите на повечето квартири в Лептокария са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Лептокария варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Лептокария се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Лептокария се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Лептокария са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Лептокария и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Лептокария са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Лептокария и цени е допълнително предимство, правейки Лептокария идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Лептокария предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук