НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Левкоша

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
35.1667 33.3667 17 Вила 155 997 € 805194
Вила
  • за продажба
155 997 €
821 €/m2
190 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Строителна компания
+90 2286525
satinalma@candemir.com
0 0 0 Апартамент 78 576 € 234864
Апартамент
  • за продажба
78 576 €
542 €/m2
145 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+90 3928152519
kirgingroup@yahoo.co.uk

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Левкоша (Никозия) – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Левкоша (Никозия), ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Левкоша, да наемете самостоятелна квартира в Левкоша или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Левкоша.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Левкоша се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Левкоша е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Левкоша привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Левкоша, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Левкоша в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Левкоша на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Левкоша е това, че наемите на повечето квартири в Левкоша са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Левкоша варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Левкоша се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Левкоша се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Левкоша са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Левкоша и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Левкоша са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Левкоша и цени е допълнително предимство, правейки Левкоша идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Левкоша предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук