1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 2 от общо 2 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  365 m2
  Стаи
  6
  Бани
  6
  Спални
  5
  Всички етажи
  4
  1 290 000 €
  3 534 €/m2
  42.5375 1.53194 18
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  180 m2
  Стаи
  6
  Бани
  2
  Спални
  4
  950 000 €
  5 278 €/m2
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Ла Масана

  Недвижими имоти в Ла Масана – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Ла Масана, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Ла Масана, да наемете самостоятелна квартира в Ла Масана или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Ла Масана.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Ла Масана се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ла Масана е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Ла Масана привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Ла Масана, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Ла Масана в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Ла Масана на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Ла Масана е това, че наемите на повечето квартири в Ла Масана са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Ла Масана варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Ла Масана се базира на това, че колкото по-близо до центъра се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Ла Масана са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Ла Масана и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Ла Масана са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Летенето до Ла Масана е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Ла Масана и цени е допълнително предимство, правейки Ла Масана идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Ла Масана предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук