НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Лальо

Радиус:
Топ локации
Рим 45 Венеция 13 Флоренция 142 Милано 24 Сардиния 42 Сицилия 192 Неапол 5
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
45.886544800000000 9.138401900000000 15 Апартамент 1 350 000 € 2956767
Апартамент
  • за продажба
1 350 000 €
11 441 €/m2
118 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+39 3921298168

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Лальо – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Лальо, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Лальо, да наемете самостоятелна квартира в Лальо или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Лальо.

Лальо е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилен живот, модерни услуги и приятелски настроени хора правят Лальо привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат всякакви видове недвижими имоти в Лальо, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитието на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Лальо в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Лальо на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Лальо е това, че наемите на повечето квартири в Лальо са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Лальо варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Лальо се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Лальо се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино.

Недвижимите имоти в Лальо са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Лальо и цени е допълнително предимство, правейки Лальо идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Лальо предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук