НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Корчула

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
Къща
  • за продажба
1 200 000 €
3 015 €/m2
398 m2
938 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Лице за контакт
+43 1 479 15 58
dr.koch@kochreal.at
Вила
  • за продажба
900 000 €
3 913 €/m2
230 m2
1000 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 4242 57 854
flechl@immobilien-consulting.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Корчула – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Корчула, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Корчула, да наемете самостоятелна квартира в Корчула или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Корчула.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Корчула се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Корчула е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Корчула привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Корчула, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Корчула в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Корчула на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Корчула е това, че наемите на повечето квартири в Корчула са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Корчула варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Корчула се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Корчула са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Корчула и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Корчула са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Корчула и цени е допълнително предимство, правейки Корчула идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Корчула предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук