НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Клайпеда

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 0 Промишлено помещение 160 000 € 280074
Промишлено помещение
  • за продажба
  • промишлена зона
160 000 €
42 €/m2
3845 m2
9000 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+370 63802898
kestutis.888@gmail.com
0 0 0 Апартамент 95 000 € 1744789
Апартамент
  • за продажба
95 000 €
1 638 €/m2
58 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+370 66997799
55.7033 21.1443 14 Земеделска земя 29 000 € 2748040
Земеделска земя
  • за продажба
29 000 €
Цена
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
89052066455
svetlana_sodr@mail.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Клайпеда – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Клайпеда, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Клайпеда, да наемете самостоятелна квартира в Клайпеда или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Клайпеда.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Клайпеда се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Клайпеда е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Клайпеда привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Клайпеда, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Клайпеда в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Клайпеда на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Клайпеда е това, че наемите на повечето квартири в Клайпеда са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Клайпеда варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Клайпеда се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Клайпеда се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Клайпеда са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Клайпеда и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Клайпеда са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Клайпеда и цени е допълнително предимство, правейки Клайпеда идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Клайпеда предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук