НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Кладно

Радиус:
Топ локации
Прага 322 Карлови Вари 36
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
50.141700744628906 14.106699943542480 15 Къща 120 000 € 2810579
Къща
  • за продажба
120 000 €
984 €/m2
122 m2
247 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+420 773 879 783
eurotown11@gmail.com
50.141700744628906 14.106699943542480 15 Къща 2808839
Къща
  • за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+420 773 879 783
eurotown11@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Кладно – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Кладно, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Кладно, да наемете самостоятелна квартира в Кладно или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Кладно.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Кладно се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Кладно е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Кладно привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Кладно, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Кладно в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Кладно на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Кладно е това, че наемите на повечето квартири в Кладно са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Кладно варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Кладно се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Кладно се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Кладно са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Кладно и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Кладно са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Кладно и цени е допълнително предимство, правейки Кладно идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Кладно предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук