НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Китай

Радиус:
Топ локации
Макао 0 Шанхай 0 Пекин 0 Хонконг 0
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти в Китай

Скъпа или евтина е покупката на недвижими имоти в Китай?

Китайската народна република, считана от хилядолетия за велика държава, и днес е с една от най-силните икономики в света, която не се повлия особено от финансовата криза. Стабилността на Китай е безспорна и затова много от най-влиятелните световни компании и крупни бизнесмени масово инвестират в недвижими имоти в Китай. Най-богатите чуждестранни купувачи и инвеститори имат специални предпочитания към недвижимите имоти в Хонконг, особено към жилища от луксозния пазарен сегмент. Жилищният пазар в Китай има какво да предложи и на клиентите с по-малки финансови възможности – в малките градове на страната има голямо разнообразие на евтини имоти.

Къде могат  да се закупят недвижими имоти в Китай?

Едновременно с динамичния ръст на китайската икономика, постоянно се разраства и жилищният пазар в Китай. Китай, който  често определят като „световна фабрика“, може да бъде определен и като огромна строителна площадка, защото тук постоянно нещо се строи.  По тази причина, сред местните и чуждестранни купувачи е много популярна и покупката на недвижимите имоти директно от строител. Най-голямо търсене на жилища има в китайските градове Шанхай, Харбин, Гуанчжоу и Ченду. Изключително предпочитани и от купувачи, и от наематели,  са и недвижимите имоти в столицата на страната Пекин.

Покупката на недвижими имоти в Китай край морето е мечта за любителите на райската почивка

Китай е една от люлките на човешките цивилизации. Разбира се, не само интересната история и древните традиции на тази страна привличат чуждестранните туристи и инвеститори. Любителите на плажната почивка и купувачите на ваканционни жилища в Китай са привличени като магнит и от местните морски курорти. Най-любимото място за почивка е остров Хайнан, който се отличава с превъзходен климат и туристическо обслужване на най-високо ниво. Ако желаете да закупите жилище край морето в Китай, е важно да имате предвид, че в отделните райони на страната климатът е различен, като в някои южни райони влажността на въздуха през лятото е много висока.

Броят на купувачите на жилища в Китай бързо нараства

Освен като икономически стабилна страна и популярна туристическа дестинация, Китай, в това число и пазарът на недвижими имоти,  е привлекателен за чужденците и заради наличието на голям брой специални икономически зони, сред които 14 зони за свободна търговия, 53 зони за нови и высоки технологии и 38 зони за переработка на продукти. Ако желаете да реализирате успешен собствен бизнес или да разширите деловите си партньорства в някоя от тези зони, непременно трябва да си купите жилище или търговски обект в Китай.

Рекламирайте тук