1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Бар967
Будва752
Котор333
Херцег Нови281
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 15 от общо 15 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: днес
  Обща площ
  113 m2
  320 000 €
  2 832 €/m2
  42.4681 18.6754 15
  Актуализиран преди: днес
  Обща площ
  65 m2
  130 000 €
  2 000 €/m2
  42.4678 18.6742 15
  Актуализиран преди: днес
  0 0
  Актуализиран преди: вчера
  0 0
  Актуализиран преди: 17 дни
  0 0
  Актуализиран преди: днес
  Обща площ
  100 m2
  250 000 €
  2 500 €/m2
  42.4687 18.6737 15
  Актуализиран преди: днес
  0 0
  Актуализиран преди: днес
  0 0
  Актуализиран преди: 17 дни
  0 0
  Актуализиран преди: вчера
  0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  0 0
  Актуализиран преди: 17 дни
  0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  0 0
  Актуализиран преди: 17 дни
  0 0
  Актуализиран преди: 17 дни
  0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Каменари

  Недвижими имоти в Каменари – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Каменари, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Каменари, да наемете самостоятелна квартира в Каменари или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Каменари.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Каменари се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Каменари е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Каменари привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Каменари, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Каменари в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Каменари на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Каменари е това, че наемите на повечето квартири в Каменари са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Каменари варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Каменари се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Каменари са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Каменари и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Каменари са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Каменари и цени е допълнително предимство, правейки Каменари идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Каменари предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук