НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Империя

Радиус:
Топ локации
Рим 5 Венеция 0 Флоренция 1 Милано 7 Сардиния 22 Сицилия 267 Неапол 0
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
43.883300781250000 8.050000190734863 9 Апартамент 510 000 € 281533
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
510 000 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+359 896131357
glbobalinvestbg@gmail.com
43.935453707754000 7.957007323452800 17 Резиденция 1 150 000 € 3950315
Резиденция
  • за продажба
1 150 000 €
2 300 €/m2
500 m2
1500 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Частно лице
irina.schaer@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Империя – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Империя, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Империя, да наемете самостоятелна квартира в Империя или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Империя.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Империя се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Империя е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Империя привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Империя, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Империя в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Империя на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Империя е това, че наемите на повечето квартири в Империя са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Империя варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Империя се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Империя се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Империя са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Империя и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Империя са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Империя и цени е допълнително предимство, правейки Империя идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Империя предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук