НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Изола

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 1 500 000 € 492501
Къща
  • за продажба
1 500 000 €
2 778 €/m2
540 m2
550 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Лице за контакт
+43 1 479 15 58
dr.koch@kochreal.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Изола – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Изола, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Изола, да наемете самостоятелна квартира в Изола или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Изола.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Изола се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Изола е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Изола привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Изола, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Изола в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Изола на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Изола е това, че наемите на повечето квартири в Изола са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Изола варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Изола се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Изола са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Изола и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Изола са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Изола и цени е допълнително предимство, правейки Изола идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Изола предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук