НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Епидавър

Радиус:
Топ локации
Атина 3 352 Солун 5 288 Халкидики 5 219 Крит 219 Корфу 14 Пелопонес 297
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
37.617112145422000 23.155702883606000 15 Вила 2 300 000 € 3996359
Вила
  • за продажба
2 300 000 €
3 594 €/m2
640 m2
6000 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2106231555

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Епидавър – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Епидавър, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Епидавър, да наемете самостоятелна квартира в Епидавър или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Епидавър.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Епидавър се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Епидавър е пленителен град с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Епидавър привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Епидавър, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Епидавър в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Епидавър на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Епидавър е това, че наемите на повечето квартири в Епидавър са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Епидавър варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Епидавър се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от моерто – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Епидавър са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Епидавър и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Епидавър са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Епидавър и цени е допълнително предимство, правейки Епидавър идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Епидавър предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук