НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Дюселдорф

Радиус:
Топ локации
Берлин 611 Хамбург 1 Мюнхен 17 Кьолн 33 Франкфурт на Майн 2 Щутгарт 1
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Метро
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
Апартамент
  • за продажба
  • Гарсониера
28 000 €
1 217 €/m2
23 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
3640228
besteshaus@gmail.com
51.244 6.76979 14 Апартамент 1 700 000 € 2734583
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
1 700 000 €
8 374 €/m2
203 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+49 21156658140
dimitry@epstein-immobilien.de

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Дюселдорф – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Дюселдорф, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Дюселдорф, да наемете самостоятелна квартира в Дюселдорф или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Дюселдорф.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Дюселдорф се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Дюселдорф е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Дюселдорф привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Дюселдорф, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Дюселдорф в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Дюселдорф на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Дюселдорф е това, че наемите на повечето квартири в Дюселдорф са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Дюселдорф варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Дюселдорф се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Дюселдорф се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Дюселдорф са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Дюселдорф и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Дюселдорф са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Дюселдорф е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Дюселдорф и цени е допълнително предимство, правейки Дюселдорф идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Дюселдорф предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук