НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Дубрава

Радиус:
Топ локации
Подгорица 81 Тиват 73 Котор 822 Улцин 220 Бар 517 Будва 1 238 Херцег Нови 300
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
42.030807804447000 19.152249812905000 15 Къща 120 000 € 4785388
Къща
  • за продажба
  • Таунхаус
120 000 €
690 €/m2
174 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: 2 дни
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+382 32322489
bar@montenegroprospects.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Дубрава – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Дубрава, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Дубрава, да наемете самостоятелна квартира в Дубрава или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Дубрава.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Дубрава се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Дубрава е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Дубрава привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Дубрава, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Дубрава в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Дубрава на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Дубрава е това, че наемите на повечето квартири в Дубрава са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Дубрава варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Дубрава се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Дубрава се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Дубрава са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Дубрава и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Дубрава са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Дубрава и цени е допълнително предимство, правейки Дубрава идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Дубрава предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук