НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Друскининкай

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
54.004307342126000 23.978905677795000 17 Апартамент 325 € 2960971
Апартамент
  • за продажба
325 €
16 €/m2
20 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
0037068430698
zygimantaszvinys@gmail.com
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Парцел за строителство 125 000 € 2763035
Парцел за строителство
  • за продажба
  • С проект
125 000 €
40000 m2
Цена
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
+370 615 69 555
9712527@mail.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Друскининкай – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Друскининкай, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Друскининкай, да наемете самостоятелна квартира в Друскининкай или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Друскининкай.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Друскининкай се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Друскининкай е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Друскининкай привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Друскининкай, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Друскининкай в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Друскининкай на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Друскининкай е това, че наемите на повечето квартири в Друскининкай са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Друскининкай варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Друскининкай се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Друскининкай се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Друскининкай са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Друскининкай и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Друскининкай са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Друскининкай и цени е допълнително предимство, правейки Друскининкай идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Друскининкай предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук