НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Домен

Радиус:
Топ локации
Кан 456 Париж 4 Марсилия 63 Ница 245
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Комплекс
от
251 000 €
до
268 000 €
4549
Комплекс
  • за продажба
от
251 000 €
2 229 €/m2
94.9 m2
до
268 000 €
2 824 €/m2
112.6 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+33 761 90 21 12
info@dreamhome-fr.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Домен – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Домен, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Домен, да наемете самостоятелна квартира в Домен или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Домен.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Домен се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Домен е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Домен привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Домен, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Домен в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Домен на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Домен е това, че наемите на повечето квартири в Домен са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Домен варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Домен се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Домен се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Домен са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Домен и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Домен са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Домен и цени е допълнително предимство, правейки Домен идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Домен предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук