НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Дахаб

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 0 Апартамент 65 000 € 173528
Апартамент
  • за продажба
  • Апартамент в комплекс
65 000 €
956 €/m2
68 m2
28 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+7 111111111
Natalia_z@list.ru
0 0 0 Комплекс
от
1 000 000 €
до
3 000 000 €
31384
Комплекс
  • за продажба
  • Курортен комплекс
  • Комплекс от апартаменти
от
1 000 000 €
до
3 000 000 €
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+20 1064887799
narieltravel@yahoo.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Дахаб – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Дахаб, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Дахаб, да наемете самостоятелна квартира в Дахаб или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Дахаб.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Дахаб се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Дахаб е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Дахаб е преобладаващо горещ и сух. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Дахаб привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Дахаб, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Дахаб в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Дахаб на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Дахаб е това, че наемите на повечето квартири в Дахаб са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Дахаб варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Дахаб се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Дахаб са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Дахаб и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Дахаб са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Дахаб и цени е допълнително предимство, правейки Дахаб идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Дахаб предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук