НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Генуa

Радиус:
Топ локации
Рим 9 Венеция 0 Флоренция 1 Милано 10 Сардиния 29 Сицилия 184 Неапол 0
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
44.405649900000000 8.946255999999900 14 Апартамент 320 000 € 3843481
Апартамент
  • за продажба
320 000 €
1 481 €/m2
216 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Генуa – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Генуa, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Генуa, да наемете самостоятелна квартира в Генуa или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Генуa.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Генуa се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Генуa е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Генуa е субтропичен средиземноморски. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Генуa привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Генуa, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Генуa в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Генуa на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Генуa е това, че наемите на повечето квартири в Генуa са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Генуa варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Генуa се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Генуa са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Генуa и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Генуa са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Генуa и цени е допълнително предимство, правейки Генуa идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Генуa предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук