1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Берлин707
Хамбург6
Мюнхен24
Кьолн14
Франкфурт на Майн3
Щутгарт1
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта
1 - 5 от общо 5 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Многофамилна къщаБлок
Обща площ
1164 m2
Всички етажи
4
673 152 €
578 €/m2
51.2562 7.15076 15
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
25 m2
Стаи
1
22 900 €
916 €/m2
0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
40 m2
Стаи
2
21 000 €
525 €/m2
0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
100 m2
Стаи
2
Етаж
2
Всички етажи
3
45 000 €
450 €/m2
51.2562 7.15082 14
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
67 m2
Стаи
3
Бани
1
Спални
2
45 000 €
672 €/m2
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

Недвижими имоти в Вупертал

Недвижими имоти в Вупертал – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Вупертал, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Вупертал, да наемете самостоятелна квартира в Вупертал или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Вупертал.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вупертал се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вупертал е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вупертал привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Вупертал, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Вупертал в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Вупертал на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Вупертал е това, че наемите на повечето квартири в Вупертал са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Вупертал варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Вупертал се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вупертал се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Вупертал са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Вупертал и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Вупертал са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Вупертал и цени е допълнително предимство, правейки Вупертал идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Вупертал предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук