НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Букурещ

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Квартал / Район
Метро
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
44.440988000000000 26.083890000000000 14 Парцел за строителство 10 € 4864377
Парцел за строителство
  • за продажба
10 €
0 €/m2
5000 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: 24 дни
Детайли >>
Частно лице
0040727375805
tudormarcela67@yahoo.com
44.459076200000000 26.096738400000000 14 Апартамент 143 € 4789875
Апартамент
  • за продажба
143 €
1 €/m2
103 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
+44 07405448602

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Букурещ – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Букурещ, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Букурещ, да наемете самостоятелна квартира в Букурещ или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Букурещ.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Букурещ се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Букурещ е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Букурещ привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Букурещ, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Букурещ в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Букурещ на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Букурещ е това, че наемите на повечето квартири в Букурещ са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Букурещ варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Букурещ се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Букурещ се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Букурещ са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Букурещ и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Букурещ са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Букурещ и цени е допълнително предимство, правейки Букурещ идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Букурещ предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук