НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Бузет

Радиус:
Топ локации
Шолта 23 Трогир 135 Солин 27 Задар 100 Марина 47 Дубровник 9 Опатия 53 Корчула 22 Риека 11 Пула 9 Омиш 21 Брач 70 Кащела 311 Подстрана 33 Загреб 189 Сплит 224
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 75 000 € 4807069
Къща
  • за продажба
75 000 €
750 €/m2
100 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+385 51514157
info@camelia.hr

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Бузет – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Бузет, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Бузет, да наемете самостоятелна квартира в Бузет или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Бузет.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Бузет се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Бузет е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Бузет привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Бузет, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Бузет в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Бузет на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Бузет е това, че наемите на повечето квартири в Бузет са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Бузет варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Бузет се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Бузет се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Бузет са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Бузет и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Бузет са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Бузет и цени е допълнително предимство, правейки Бузет идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Бузет предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук