НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Брела

Радиус:
Топ локации
Шолта 24 Трогир 138 Солин 30 Задар 85 Марина 46 Дубровник 8 Опатия 55 Корчула 19 Риека 13 Пула 9 Омиш 20 Брач 71 Кащела 319 Подстрана 35 Загреб 203 Сплит 230
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
43.368245562926000 16.934732794762000 15 Апартамент 200 000 € 4609755
Апартамент
  • за продажба
200 000 €
2 222 €/m2
90 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+385 13011383
0 0 Парцел за строителство 150 000 € 4609745
Парцел за строителство
  • за продажба
150 000 €
133 €/m2
1124 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+385 13011383

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Брела – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Брела, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Брела, да наемете самостоятелна квартира в Брела или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Брела.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Брела се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Брела е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Брела привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Брела, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Брела в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Брела на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Брела е това, че наемите на повечето квартири в Брела са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Брела варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Брела се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Брела са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Брела и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Брела са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Брела и цени е допълнително предимство, правейки Брела идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Брела предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук