НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Брегенц

Радиус:
Топ локации
Виена 3 525 Грац 223 Линц 23 Залцбург 194 Инсбрук 46
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
47.5008 9.74231 15 Къща 55 200 € 2719960
Къща
  • за продажба
  • Еднофамилна къща
55 200 €
2 300 €/m2
24 m2
1 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: днес
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 1 236 87 33 11
info@betterhomes.at
0 0 Къща 2409880
Къща
  • за продажба
  • Еднофамилна къща
Актуализиран преди: днес
Подробно >>
Лице за контакт
+43 (0)5 0100 6 - 26549
dominik.brunauer@sreal.at
0 0 Апартамент 249 500 € 2674779
Апартамент
  • за продажба
249 500 €
3 271 €/m2
76 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: днес
Подробно >>
Лице за контакт
+43 (0)5 0100 6 - 26549
dominik.brunauer@sreal.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Брегенц – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Брегенц, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Брегенц, да наемете самостоятелна квартира в Брегенц или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Брегенц.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Брегенц се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Брегенц е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Брегенц привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Брегенц, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Брегенц в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Брегенц на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Брегенц е това, че наемите на повечето квартири в Брегенц са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Брегенц варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Брегенц се базира на това, че колкото по-близо до центъра се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Брегенц са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Брегенц и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Брегенц са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Брегенц е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Брегенц и цени е допълнително предимство, правейки Брегенц идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Брегенц предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук