1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 4 от общо 4 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: 2 дни
  Обща площ
  78 m2
  Стаи
  3
  Етаж
  2
  Всички етажи
  3
  140 000 €
  1 795 €/m2
  46.3683 14.1146 14
  Актуализиран преди: 2 дни
  Обща площ
  69 m2
  Стаи
  3
  Етаж
  1
  Всички етажи
  4
  150 000 €
  2 174 €/m2
  46.3683 14.1146 14
  Актуализиран преди: 2 дни
  Обща площ
  75 m2
  Стаи
  3
  Етаж
  3
  126 500 €
  1 687 €/m2
  46.3683 14.1146 14
  Актуализиран преди: 3 дни
  Обща площ
  76 m2
  Стаи
  3
  Етаж
  3
  129 000 €
  1 697 €/m2
  46.3683 14.1146 14

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Блед

  Недвижими имоти в Блед – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Блед, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Блед, да наемете самостоятелна квартира в Блед или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Блед.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Блед се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Блед е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Блед привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Блед, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Блед в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Блед на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Блед е това, че наемите на повечето квартири в Блед са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Блед варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Блед се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Блед се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Блед са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Блед и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Блед са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Блед и цени е допълнително предимство, правейки Блед идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Блед предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук