НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Берн

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 0 Вила 1 000 000 € 252470
Вила
  • за продажба
1 000 000 €
286 €/m2
3500 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+359 8769022681
pink-angell@mail.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Берн – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Берн, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Берн, да наемете самостоятелна квартира в Берн или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Берн.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Берн се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Берн е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Берн привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Берн, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Берн в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Берн на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Берн е това, че наемите на повечето квартири в Берн са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Берн варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Берн се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Берн се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Берн са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Берн и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Берн са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Берн и цени е допълнително предимство, правейки Берн идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Берн предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук