НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Белград

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
44.808491300000000 20.455656100000000 19 Офис сграда Business residential property for sale 3998573
Офис сграда Business residential property for sale
  • за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Лице за контакт
+381 63 273890
vladamilunovic77@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Белград – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Белград, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Белград, да наемете самостоятелна квартира в Белград или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Белград.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Белград се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Белград е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Белград привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Белград, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Белград в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Белград на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Белград е това, че наемите на повечето квартири в Белград са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Белград варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Белград се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Белград се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Белград са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Белград и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Белград са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Белград и цени е допълнително предимство, правейки Белград идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Белград предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук