НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Белгия

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти в Белгия

Инвестирайте в недвижими имоти в Белгия

Чуждестранните инвеститори в недвижими имоти в Белгия са основно от съседните държави- Нидерландия, Франция и по-рядко от Германия. Западноевропейската държава е сред най-гъсто населените страни в света. По този показател е на 17-о място на планетата.

Преди началото на икономическата криза през 2008 г. недвижими имоти в Белгия купуваха жители на Нидерландия. Тогава в ценово съотношение предимството беше в полза на предлаганите от Белгия недвижими имоти. Четири години по-късно ситуацията се обърна. Белгийските имоти са по-скъпи и жителите на кралството започнаха да инвестират в съседна Нидерландия.

Продажба на недвижими имоти в Белгия

Заможни французи също проявяват интерес към недвижими имоти в Белгия. Причината е намерението на френските власти да въведат данък „богатство”. Предпочитанията им са към недвижим имот в Белгия на цена между 800 хиляди евро и няколко милиона.

Най-голям ръст на цените на недвижими имоти в Белгия е регистриран в Брюксел. В столицата и района около нея са поскъпнали къщи, апартаменти, парцели. Недвижими имоти Белгия продава най-евтино в Източна Фландрия. Разликата в средната цена на апартаменти в двата региона е около 20 хил. евро.

 
Рекламирайте тук