НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Баваро

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
18.7167 -68.45 18 Апартамент 244 177 € 594392
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
244 177 €
633 €/m2
386 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+1809 849 253 00 13
7un7on@gmail.com
0 0 0 Апартамент 244 177 € 1873235
Апартамент
  • за продажба
  • Апартамент в комплекс
244 177 €
1 782 €/m2
137 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+1 8295138252
realestaterd@mail.ru
18.6984 -68.4511 12 Апартамент 235 € 905964
Апартамент
  • за продажба
235 €
Цена
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Подробно >>
Частно лице
+1809 7497333
puntacanapenthouse@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Баваро – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Баваро, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Баваро, да наемете самостоятелна квартира в Баваро или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Баваро.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Баваро се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Баваро е пленителен град с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Баваро притежава тропичен климат с целогодишно лято. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Баваро привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Баваро, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Баваро в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Баваро на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Баваро е това, че наемите на повечето квартири в Баваро са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Баваро варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Баваро се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Баваро са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Баваро и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Баваро са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Баваро и цени е допълнително предимство, правейки Баваро идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Баваро предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук