НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Антоний

Радиус:
Топ локации
Кан 396 Париж 69 Марсилия 101 Ница 432
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Комплекс
от
320 000 €
до
550 000 €
5052
Комплекс
  • за продажба
  • Комплекс от къщи
  • Комплекс от апартаменти
от
320 000 €
4 995 €/m2
60.33 m2
до
550 000 €
5 876 €/m2
93.6 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+33 761 90 21 12
info@dreamhome-fr.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Антоний – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Антоний, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Антоний, да наемете самостоятелна квартира в Антоний или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Антоний.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Антоний се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Антоний е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Антоний привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Антоний, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Антоний в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Антоний на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Антоний е това, че наемите на повечето квартири в Антоний са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Антоний варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Антоний се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Антоний се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Антоний са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Антоний и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Антоний са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Антоний и цени е допълнително предимство, правейки Антоний идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Антоний предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук