1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 4 от общо 4 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: 11 дни
  Обща площ
  90 m2
  Стаи
  6
  Бани
  1
  Спални
  2
  25 000 €
  278 €/m2
  31.1897 29.9243 14
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  300 m2
  Стаи
  6
  Бани
  1
  Спални
  4
  582 924 €
  1 943 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  160 m2
  Стаи
  2
  Етаж
  14
  Всички етажи
  11
  2 504 €
  16 €/m2
  31.2001 29.9187 14
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  31.2031 29.8727 13

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Александрия

  Недвижими имоти в Александрия – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Александрия, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Александрия, да наемете самостоятелна квартира в Александрия или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Александрия.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Александрия се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Александрия е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Александрия е преобладаващо горещ и сух. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Александрия привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Александрия, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Александрия в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Александрия на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Александрия е това, че наемите на повечето квартири в Александрия са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Александрия варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Александрия се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Александрия са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Александрия и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Александрия са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Александрия и цени е допълнително предимство, правейки Александрия идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Александрия предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук