НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Аланд

Радиус:
Топ локации
Виена 3 851 Грац 139 Линц 63 Залцбург 155 Инсбрук 32
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Жилищна сграда 499 000 € 4260814
Жилищна сграда
  • за продажба
  • Многофамилна къща
499 000 €
998 €/m2
500 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Лице за контакт
0043 664 8410 783
walter.gruber@immo-company.at
0 0 Къща 499 000 € 4260813
Къща
  • за продажба
  • Многофамилна къща
499 000 €
998 €/m2
500 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Лице за контакт
0043 664 8410 783
walter.gruber@immo-company.at
0 0 Парцел за строителство 179 600 € 3920472
Парцел за строителство
  • за продажба
  • Жилищен
179 600 €
200 €/m2
898 m2
898 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Лице за контакт
0043 699 184 100 08
ilse.siderits@immo-company.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Аланд – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Аланд, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Аланд, да наемете самостоятелна квартира в Аланд или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Аланд.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Аланд се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Аланд е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Аланд привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Аланд, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Аланд в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Аланд на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Аланд е това, че наемите на повечето квартири в Аланд са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Аланд варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Аланд се базира на това, че колкото по-близо до центъра се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Аланд са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Аланд и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Аланд са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Аланд е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Аланд и цени е допълнително предимство, правейки Аланд идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Аланд предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук